THE BLACK SOUL


Imati crnu dušu je poprilično loše, osim ako nisi tuš, jer ako jesi želiš imati najcrnju dušu. A ovaj mališan ima stvarno crnu dušu. Jako crnu. Jako mi se sviđa što je ovaj tuš u gelu jako mekan i kremast. Zato budite jako oprezni kad ćete ga uzimati na kist, jer ako pritisnete prejako završit ćete s previše tuša na kistu i nećete moći potegnuti finu, tanku, preciznu liniju na kapku, a u tome je cijela mudrost.



U pakiranju se nalazi i kist. Kist je srednje kvalitete, ne sviđa mi se što je predebeo ( nisam sigurna koliko tanku liniju možete povući s njim), ali s druge strane zbog te debljine je savršen za deblje linije.




Ovo dvoje čine lijepi par. Tuš je bolja polovica para i to je u redu jer možete zamijeniti kist ako vam se ne sviđa. Tuš je stvarno postojan, traje cijeli dan, ja ga stavim ujutro i nepomičan je cijeli dan dok ne dođem doma za osam ili devet sati i to bez popravljanja.





Najbolji dio je skidanje, trebati će nekoliko poteza ali nećete trebati trljati ili biti grubi pa nema brige da ćete nakon skidanja biti crveni i natečeni.





Košta oko 80 kn i preporučam ga. 




Ime: L'oreal, Super Liner Gel Intenza
Boja: 01 Pure Black

2 komentara: