ACCESSORIES PT. 2: STATEMENT NECKLACE


Nijedan drugi komad nakita ne može toliko utjecati na izgled bilo koje odjevne kombinacije kao ogrlica. Čak i mali lančić utječe na cjelokupni dojam. Isto tako smatram da je ogrlica najmoćnija među svim modnim dodacima. Usuđujem se reći da jedna ogrlica može biti toliko moćna da može zasjeniti sve ostalo na vama. Nema outfita koji dobro odabrana ogrlica ne može poboljšati. Ona je kraljica među nakitom. Djelomično se njezina moć i status krije na položaju kojem ju nosimo, ipak ju nosimo na najljepšem dijelu ljudskog tijela.

Najfascinantnija stvar oko ovog komada nakita je da nijedna ogrlica nikada ne izlazi iz mode. Koliko god ogrlica bila stara, uvijek je nosiva kao i prvog dana. Bilo da ste ju kupile jučer ili izvukle neku prastaru, maminu, nitko nikada neće reći da je ta ogrlica zastarjela ili da više nije u modi. 

Nikada nisam bila veliki ljubitelj ogrlica i tek sam nedavno otkrila ljubav prema njima. Zapravo, otkrila sam koliko mogu biti dobar saveznik u podizanju nekog outfita za one dane kada je sva roba u pranju.
I onda sam izvukla i neke stare koje su dugo čekale svoju priliku.




Nemojte biti opterećene cijenom, one jeftine često budu efektnije.


One koje izgledaju toliko moćno da je to zastrašujuće, nosite s neupadljivom odjećom.


Kad vidite onu koju možete zamisliti na svim komadima svoje odjeće, kupite ju odmah!



Uz velike ogrlice nosite sitne naušnice. Nitko ne želi izgledati kao božićna jelka.




Pokažite stav!




I pazite, s velikom ogrlicom, dolazi velika odgovornost!

Nema komentara:

Objavi komentar